Цитат

Every tooth in a man’s head is more valuable than a diamond.

MIGUEL DE CERVANTES, DON QUIXOTE 1605

ул. Никола Карев 2

1480 Гевгелија

Телефон

+389 70 444 457

Е-пошта

burova_e@yahoo.com

Работно време

Пон - Пет 08:00 - 17:00