Третман со botulinum toxin

Третмани со botulinum toxin

Протеин од микроорганизмот Clostridium botulinum кој денес наоѓам широка примена во естетската медицина и пластичната хирургија.

Се користи за:

  • Корекција на брчки во горна третина на лице, чело и околу очи
  • Наоѓа и голема примена во неврологијата за спречување на мигрени
  • Ефектот трае од 4 -6 месеци

ул. Никола Карев 2

1480 Гевгелија

Телефон

+389 70 444 457

Е-пошта

burova_e@yahoo.com

Работно време

Пон - Пет 08:00 - 17:00