Третман со хијалуронски фипери

Употребата на хијалуронската киселина во естетската медицина доби нова димензија.

Хијалуроснките филери најдоа совршена примена во бришењето на “годините”.

Ефектот трае од 12 до 18 месеци.

Ги употребуваме кај:

- Пополнување на брчки

- Зголемување на волумен (усни, јаболчници)

- Пополнување на лузни

- Формирање на контури на лице

Достапни се следните хијалуронски филери:

- Stylage®

- Teoxane®

- Cytoseal®

ул. Никола Карев 2

1480 Гевгелија

Телефон

+389 70 444 457

Е-пошта

burova_e@yahoo.com

Работно време

Пон - Пет 08:00 - 17:00