Липолиза

Липолиза

Целно аплицирање на активни материи со цел топење на локализирани масни наслаги на одредени регии во телото.

  • Стомак
  • Нозе
  • Раце
  • Подбрадок

Намалуватe неколку конфекциски броeви со една апликација.

ул. Никола Карев 2

1480 Гевгелија

Телефон

+389 70 444 457

Е-пошта

burova_e@yahoo.com

Работно време

Пон - Пет 08:00 - 17:00