Контакт

Контактирајте не

Закажете преглед

Пополнете ја формата подолу, ние ќе ве контактираме во текот на работното време. Доколку имате итен случај, ве молиме јавете се на +389 70 444 457. Итниот случај може да се третира истиот ден.

  ул. Никола Карев 2

  1480 Гевгелија

  Телефон

  +389 70 444 457

  Е-пошта

  burova_e@yahoo.com

  Работно време

  Пон - Пет 08:00 - 17:00