ЗАКАЖЕТЕ ПРЕГЛЕД ИЛИ ДРУГА СТОМАТОЛОШКА УСЛУГА

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО OMEGA DENT

Ние создаваме убави насмевки

Omega Dent е модерна стоматолошка клинка, специјализирана со напредна дијагностика и третман на дентални и орални проблеми.

Нудиме врвна услуга од сите области на стоматологијата. Во прилог на најновата стоматолошка опрема, сите услуги се одвиваат во комфортна и луксузна околина. Новите пациенти се добредојдени за врвна стоматолошка консултација.

Пломбирање

Ендодонција

Протетика

Протези

Импланти

Ортодонција

Белеење на заби

Итни случаи

Запознајте го нашиот тим

Нашите стоматолози

Нашиот тим е составен од врвни стоматолози

Контактирајте не

Закажете преглед

Пополнете ја формата подолу, ние ќе ве контактираме во текот на работното време.

  ул. Никола Карев 2

  1480 Гевгелија

  Телефон

  +389 70 444 457

  Е-пошта

  burova_e@yahoo.com

  Работно време

  Пон - Пет 08:00 - 17:00